Levensmiddelen spoedtransport

Wilt u levensmiddelen vanuit of naar West-Europese landen vervoeren met spoedtransport? Bij BP Trans & Zn in Bonheiden kan het allemaal! Wij zijn gespecialiseerd in efficiënt transport naar landen zoals Frankrijk en Engeland. Ook Duitsland en de Benelux kennen wij door en door dankzij onze vele jaren ervaring.

Heeft u een koeltransport nodig?

Heeft u een koeltransport nodig?

BP Trans Koeltransport

Waarom kiezen voor ons om uw levensmiddelen met spoedtransport te vervoeren?

Er zijn heel wat voordelen wanneer u kiest voor het sneltransport van onze onderneming. Zo rijden onze negen ervaren chauffeurs altijd zeer voorzichtig. Op die manier garanderen we u dat uw bloemen gekoeld en heel aankomen om hun bestemming. Verder zijn wij zeer stipt, wat ideaal is wanneer u spoedtransport zoekt voor levensmiddelen. Wilt u dat uw goederen tegen een zeer specifieke datum aankomen? Flexibiliteit is onze troef! We bespreken samen met u de mogelijkheden van ons gekoeld spoedtransport, zodat u goed op de hoogte bent van wat wij voor u kunnen betekenen.

Betaal nooit te veel voor uw transport

De prijs van spoedtransport voor levensmiddelen kan al snel oplopen. Wij garanderen u daarom altijd de beste prijs voor het transport. U betaalt dus nooit te veel om uw goederen doorheen West-Europa te vervoeren. Contacteer ons vandaag nog via ons contactformulier of door ons te bellen op het nummer +32 473 38 98 78 en wij leggen u met veel plezier uit hoe we juist te werk gaan.