Koeltransport

BP-Trans-koeltransport

Koeltransport

Ons koeltransport gebeurt snel en correct. Bij BP Trans & Zn in Bonheiden rekent u steeds op een veilige levering van al uw goederen. Wij vervoeren alles wat in een koelwagen past, maar zijn vooral gespecialiseerd in het transport van bloemen, planten, groenten en fruit door heel West-Europa. Het is bij deze goederen van groot belang dat ze snel vervoerd worden, zodat ze vers blijven. Vertrouw op ons voor de levering van uw planten en voeding!

Koeltransport naar verschillende landen in Europa

Wilt u graag gebruik maken van ons spoedtransport voor levensmiddelen? Dan staan wij klaar met koeltransport naar verschillende West-Europese landen. Wij rijden zo met een koelwagen naar Duitsland, Engeland en Frankrijk voor een efficiënt transport van uw fruit. Wij transporteren eveneens doorheen heel de Benelux. Dankzij onze stipte service bent u er altijd zeker van dat uw goederen vers en veilig aankomen. Wij staan namelijk bekend om ons koeltransport en gebruiken voor dit transport dan ook een koelwagen die volledig uitgerust is. Onze chauffeurs zijn goed opgeleid en weten exact hoe ze met deze wagens om moeten gaan. Ze hebben al heel wat jaren ervaring en zijn dagelijks op de baan om uw goederen op hun bestemming te krijgen.

Neem contact met ons op en wij laden uw goederen in

Wilt u genieten van sneltransport van het hoogste niveau? Kies dan voor ons koeltransport door ons te contacteren. Wij hebben een handig contactformulier dat u kan invullen, maar u bent eveneens welkom om ons te bellen op het nummer +32 473 38 98 78. Wij laden uw goederen in onze koelwagen en zijn snel onderweg voor het transport.