Groenten koeltransport

Het is niet eenvoudig om groenten vers te houden, maar dankzij ons koeltransport rekent u op heerlijke groenten en fruit. Wanneer we ze vervoeren naar het buitenland, gaan we altijd snel en efficiënt te werk. Of u ze nu uit het buitenland wilt importeren of ze juist daar zelf wilt verkopen, u rekent steeds op de beste service bij BP Trans & Zn. Ons transportbedrijf in Bonheiden houdt altijd rekening met uw wensen.

Heeft u een koeltransport nodig?

Heeft u een koeltransport nodig?

BP Trans Koeltransport

Groenten laten vervoeren met koeltransport

Wij staan bekend om de stiptheid van ons sneltransport. Zo blijven uw groenten vers en gekoeld terwijl we ze vervoeren doorheen Frankrijk, Engeland of de Benelux. Wilt u graag dat wij uw groenten of andere levensmiddelen met spoed transporteren naar bijvoorbeeld Duitsland? Dankzij onze uitgebreide diensten is het allemaal mogelijk. Bovendien betaalt u nooit te veel voor het koeltransport van uw groenten. Wij bieden marktconforme prijzen aan en zijn zeer transparant over de tarieven. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Reken dus op onze correctheid en vele jaren ervaring om uw groenten of fruit te vervoeren.

Stel ons al uw vragen over transport

Heeft u interesse in ons koeltransport voor groenten en wilt u er graag meer over te weten komen? Vul dan vandaag nog ons contactformulier in of bel ons op het nummer +32 473 38 98 78. Onze goedopgeleide chauffeurs leggen graag uit hoe ze uw groenten veilig en vers transporteren naar de juiste bestemming.