Bloemen koeltransport

Houd uw bloemen fleurig dankzij ons koeltransport. BP Trans & Zn is een transportbedrijf gesitueerd in Bonheiden dat gespecialiseerd is in het koeltransport van onder andere allerlei planten. Wij luisteren met veel plezier naar uw wensen en doen er alles aan om dit zo goed mogelijk op te volgen. U rekent zo steeds op een correct transport.

Heeft u een koeltransport nodig?

Heeft u een koeltransport nodig?

BP Trans Koeltransport

Welke bloemen stuurt u mee met ons koeltransport?

Als deel van ons uitgebreid wagenpark bezitten wij over geconditioneerde vrachtwagens. Deze zijn ideaal voor het koeltransport van bloemen en planten, maar ook vers fruit mag u altijd met ons meesturen. Onze deskundige chauffeurs zorgen er steeds voor dat uw goederen veilig en heel aankomen op hun bestemming. Wij houden aandachtig de temperatuur en de luchtvochtigheid in het oog tijdens de rit, zodat uw bloemen niet verwelken. Onze koelwagens zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en we geven onze chauffeurs voldoende opleiding om hiermee te leren werken. Voor alle soorten bloemen en planten kan u dus bij BP Trans & Zn terecht voor kwaliteitsvol koeltransport. Heeft u prachtige rode rozen die naar Frankrijk moeten geraken? Of zoekt u vervoer voor uw tulpen, dahlia’s of chrysanten? Al deze adembenemende bloemen zijn bij ons sneltransport welkom!

Vertrouw op ons voor een snelle levering

Wanneer u ervoor kiest om bloemen of andere planten met ons koeltransport te vervoeren doorheen West-Europa, geniet u niet alleen van een snelle, maar ook voordelige service. Schakel ons vandaag nog in door ons te bellen op het nummer +32 473 38 98 78 of stuur een e-mail naar info@bptranszn.be. We beantwoorden zo snel mogelijk al uw vragen over onze diensten.